KONSER

Gündüz Öğüt İle “Anlatılmayan Öyküler” Müzikli Yazım Atölyesi

Tarih Bilgisi3.11.2026

Saat Bilgisi19:30

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

3 Kasım 2026 Salı günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi'nde başlayacak ve dört ay sürecek olan, Keman Sanatçısı ve Yazar Gündüz Öğüt ile gerçekleştirilecek olan 5. Dönem “Anlatılmayan Öyküler” Müzikli Yazım Atölyesi'ne www.aassm.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırarak ücretsiz katılım sağlanacaktır.

Dört ay boyunca her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek atölye süresince, hayalden gerçeğe eğlenceli bir yazarlık yolculuğuna çıkacağız. Her insan çok özeldir ve her insanın anlatılmayı bekleyen öyküleri vardır. Yazmak, şifalandırır, kendimize ve yaşama dair yeni pencereler, yeni bakış açıları kazandırır.

Çoksesli müzikler eşliğinde müzik ve edebiyatın birbirini besleyen ortak yönlerinin ele alınacağı, zaman zaman Gündüz Öğüt’ün keman dinletilerinin de yer alacağı beşinci atölyemizde, Yaratıcı Yazarlık Teknikleri, Kısa Öykü Yazma Pratikleri, Ülkemiz ve Dünya Edebiyatından Öykü Okumaları ve Öykü Türleri, Dil Kurgu ve Kurmaca, Olay Örgüsü, Karakter Yaratmak, Zaman ve Mekan Tasarımı kalıplarında yazmaya ve hayal kurmaya dair pek çok konu işlenecek. Katılımcılar, AASSM Müzik Kütüphanesi’nin büyülü atmosferinde anlatılmayan ve anlatmak istedikleri öykülerini yazma fırsatı bulacaklar.

Müzikli Yazım Atölyesi'nde yazılan öykülerin kitaplaşması, ürün veren bir atölye olması çalışmayı özel kılmakta ve katılımcılar açısından heyecan yaratmaktadır. Atölyeden çıkan kitaplar:

“Anlatılmayan Öyküler 1”, Mayıs 2025 / Potkal Kitap, Hazırlayan: Gündüz Öğüt

Ekim 2024 - Ocak 2025 tarihleri arasındaki 1. dönem atölye katılımcılarının yazdıkları öykülerden oluşmakta.

"Anlatılmayan Öyküler 2”, Aralık 2025 / Potkal Potkal Kitap, Hazırlayan: Gündüz Öğüt

Şubat - Haziran 2025 tarihleri arasındaki 2. dönem atölye katılımcılarının yazdıkları öykülerden oluşmakta.

"Anlatılmayan Öyküler 3”, Mayıs 2026 / Potkal Potkal Kitap, Hazırlayan: Gündüz Öğüt

Ekim 2025 - Ocak 2026 tarihleri arasındaki 3. dönem atölye katılımcılarının yazdıkları öykülerden oluşmakta.

"Anlatılmayan Öyküler 4”, Aralık 2026 / Potkal Kitap, Hazırlayan: Gündüz Öğüt (Yayına hazırlanmaktadır)

Şubat 2026 - Mayıs 2026 tarihleri arasındaki 4. dönem atölye katılımcılarının yazdıkları öykülerden oluşmakta.


“Anlatılmayan Öyküler Müzikli Yazım Atölyesi” 3 Kasım 2026 Salı günü saat 19.30'da, 18 yaş üstü yetişkinlere yönelik olarak başlayacak olup 15 kişilik kontenjan ile sınırlıdır. 4 ay boyunca sürecek atölye 3-10-24 Kasım 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek; Aralık 2026, Ocak ve Şubat 2027 tarihleri katılımcılara ayrıca bildirilecektir.

Atölye çalışmasına katılmak isteyenlerin, 26 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren www.aassm.org.tr adresinde “Başvuru Yap” bölümündeki formu doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Etkinlik Detay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

AASSM Ekim 2026 Programı

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 9 Ekim 2026 Konseri

İlginizi Çekebilir

İzmir Oda Orkestrası Konseri

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 16 Ekim 2026 Konseri

İlginizi Çekebilir

CECILIA KRULL KONSERİ

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 23 Ekim 2026 Konseri

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 30 Ekim 2026 Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri

İlginizi Çekebilir

33.TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması