DİĞER

Böcek Orkestrası ve Yaratıcı Drama Atölyesi

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi`nde çocuklara yönelik olarak Böcek Orkestrası ve Yaratıcı Drama Atölyesi gerçekleştirilecek.

Tarih Bilgisi7.02.2026

Saat Bilgisi12:00

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Aile Durum Bilgisi5-7 yaş arası

7 Şubat 2026 Cumartesi günü AASSM Müzik Kütüphanesi'nde 12.00'de ve 13.30'da gerçekleştirilecek olan 5-7 yaş arası çocuklar için hazırlanmış Böcek Orkestrası ve Yaratıcı Drama Atölyesi'ne, www.aassm.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırarak ücretsiz katılım sağlanabilecek.
Göknil Özkök'ün "Böcek Orkestrası'nın Muhteşem Turnesi" adlı kitabından yola çıkılarak hazırlanmış olan bu atölyede, Eğitmen Evin Doğan Kor'un anlatımıyla çocuklarla deneyimlenecek.
 
15 kişilik kontenjan ile sınırlı olan atölye çalışmalarına çocuklarının katılmasını isteyen velilerin; 2 Şubat Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren www.aassm.org.tr adresinde “Başvuru Yap” bölümündeki formu doldurarak kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

Etkinlik Detay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

Atölye: Katmanlar Oluşturmak: Şekil ve Renk ile Kişisel Hikayeler

İlginizi Çekebilir

AASSM 6. ULUSLARARASI BAROK MÜZİK FESTİVALİ THOMAS DUNFORD

İlginizi Çekebilir

AASSM Mayıs 2026

İlginizi Çekebilir

İzmir Oda Orkestrası Konseri

İlginizi Çekebilir

GENÇLER! SAHNE SİZİN 2026

İlginizi Çekebilir

2026 İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali

İlginizi Çekebilir

AASSM 2026 Nisan Programı

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 30 Nisan Konseri